Ferier

Påmelding til ferie/fridager

For å kunne benytte seg av AKS i ferier og andre fridager sender vi ut påmeldingsskjema som må leveres tilbake til Aktivitetsskolen, innen en gitt frist. Vi vil minne om at påmelding er bindende, da vi bemanner etter antall påmeldte barn. Det er derfor viktig at barnet møter opp de dagene det er påmeldt. Barn som ikke er påmeldt i ferien kan dessverre ikke benytte seg av aktivitetsskolen. Personalet kommer derfor til å avvise barn som ikke har meldt barnet på innen fristen.

Kjernetid

Feriene våre har en kjernetid mellom 09.30 og 15.00. Dette vil si at barnet må komme før kl. 09.30, og man kan ikke regne med å hente barnet før kl. 15.00. Dette gjelder både når vi er på skolen og turer, da aktiviteter og turene planlegges ut i fra dette tidspunktet. Personalet kommer derfor til å avvise barn som kommer etter kjernetiden har startet.

Halv plass

De barna som har halv plass i aktivitetsskolen kan kun benytte seg av AKS de tre faste dagene i uken som dere har bundet dere opp til ellers i skoleåret. Det er ikke mulig å bytte eller kjøpe dager.

Helligdager og juli

AKS er stengt på helligdager (røde dager i kalenderen), samt jul- og nyttårsaften. Aktivitetsskolen har også stengt hele juli måned. Juli er også betalingsfri måned.