AKS-arrangement

Sjørøverfest

Kaptein Krok har vært på AKS og stjålet nøkler til skattekistene våre, og vi tar med barna på skattejakt for å finne igjen skatten. Barna blir også fotografert med Kaptein Krok, vi har disco, de får seg en sjørøvertatovering og blir servert sjørøvermat. Alle barna kan kle seg ut som sjørøvere.

FN-dagen

Den 24.oktober er FN-dagen, og i oktober har vi fokus på å lære om respekt og rettferdighet. Selve FN-dagen markerer vi med noen korte filmsnutter respekt og rettferdighet blandt barn i samlingssalen. Barna lager også tegninger rundt hva de har lært om FN-dagen, som vi henger opp på Utsikten Rød.

Foreldrecafè

Dette er dagen hvor dere får muligheten til å komme sammen med andre foresatte for å snakke og kose dere, samtidig som dere vil bli servert AKS-tapas laget av barna. Vi har også bildefremvisning, utstilling av keramikk og hobby, samt avduking av 2.trinns store supertorsdag prosjekt – nemlig vennebenken vår.

Brannvernuke

Vi ønsker vi å sette ekstra fokus på brannvern her på Aktivitetsskolen, så i uke 47 har vi bestemt oss for å ha brannvernuke, hvor vi lærer viktige regler og rutiner ved brann, hvordan man kan hindre brann og hva man gjør dersom det skulle oppstå brann. Barna får også utdelt sitt eget brannhefte med oppgaver og informasjon.

Julemarked

I Desember lager vi julemarked ute i skolegården, med julemusikk, juleverksted, julefortelling, servering av grøt og ansiktsmaling. Barna får gå fra post til post som de selv vil, og vi går rundt juletreet på slutten av dagen. Kanskje klarer vi å lokke frem julenissen også?

Karneval

På karnevalet til Kringsjå Aktivitetsskole kan barna kle seg ut som det de vil. Vi vil servere mat og drikke, ha ulike aktiviteter og konkurranser, spille musikk og ta bilder. Barna fordeler seg rundt på ulike poster, og kan delta på det de ønsker.

Jule- og sommerforestilling

Her vil barna fra alle baser vise frem hva de har gjort og øvd på gjennom halvåret på de ulike aktivitetene.

Forestilling på scenen

Kor